Hoi, ik ben Pat(rie)s!

Creatieve pionier en avonturier met plezier.
Ik zal me eens voorstellen en een stukkie schrijven.

Een uitlaatklep..

waar je misschien ook nog is wat aan hep.


Ohja alle taalnerds lees ff door m’n woorden heen aub. Creatieve schrijftaal. Noem het kunst, noem het expressie maar daar hoeven de lettertjes echt niet voor in de juiste volgorde te staan of aan regels te voldoen.


We beperken onszelf namelijk al genoeg met veel te veel regels. Maar wie, wie heeft ooit bedacht dat het in de taal moet zoals we leren?! Oké los van dat het uitermate praktisch is. 😂 stel je voor zeg we hebben allemaal onze eigen taal.. dit doet me meteen denken aan het nummer “dezelfde taal” van BandZonderBanaan🍌 (luister hier)

Een band waar ik vroeger het hele land voor afreisde met een bus vol boeren, tuinders en ja zeg maar gerust poah lomperikken.💪🏽


Ja zo gaat het in mijn hoofd; van de hak op de tak. Maar weetje wat het geheim is… alles is met elkaar verbonden, alles is 1🙏🏽✨

011010110001011100 = technische data. Mensen zijn ook nulletjes en eentjes. 0 staat voor oneindigheid/cyclus en 1 is het begin van iets nieuws of het einde zie het als er een stokje voor steken, je rust pakken, goed hier kan ik nog uren over door lullen. Dezelfde soort processen dus… 


Ennnn terug naar vroegah; ik was(ben) een praktijkkind die niet zo veel met school had maar wel mega nieuwsgierig en leergierig is. Wat moet je dan?! Juist creativiteit!

 

Een bubbel waar je je eigen wereld kan creëeren en ontwikkelen en jouw eigen taal/vormgeving/beeld/geluid kan vormen. Tekenen, schilderen, ontwerpen, drummen, klussen, timmeren, monteren, sjouwen en verbouwen, heeeeerlijkk! Kortom; werken!

Nouja wat door de meeste mensen werken genoemd wordt, ik noem en voel het als passie


Daarbij van jongs af aan geïnteresseerd en veel geleerd op het gebied van onbewuste, bewustzijn, de beïnvloedingen op het brein, psychologie, techniek, filosofie, spiritualiteit en de kracht van design/kunst/creativiteit.

En mn “eigen wereld gecreëerd” door het schilderen van houten klompen.(lees mijn lifesaver)🤩 


Maarrr het klinkt allemaal heel positief en leuk en dat is het zeker ook maar aan iedere kant zit een keerzijde.

Tegelijk voel(de) ik me namelijk vaak eenzaam en niet op deze wereld horen te zijn..

Wat zijn we met elkaar allemaal aan het doen zoveel aan het creëren, zoveel aan het consumeren en waarom? Waarom is iedereen zo op zoek naar opvulling en laat ieder zich zo beïnvloeden door de neuromarketing/ reclamepsychologie trucjes. 

En iedereen gaat maar door en door…

Depressie heeft me om die reden ook flink gegrepen. 


En dat heeft allemaal een rede. Want de realisatie, de test, het bewustzijn werd weer getriggerd op; wie ben ik, wat wil ik en WAT maar echt wattttt moet ik op deze wereld??! Een schreeuw in de lucht. De natuur waar ik me altijd wél thuis heb gevoeld.

Wij zijn de natuur… maar verre van weg geraakt. Alles vol gebouwd, zoveel gemak en zo weinig bewustzijn.🫣


Die realisatiecheck heeft me veel gebracht. Naast dagen en nachten lang janken, mezelf uithongeren en mn bed niet meer uitkomen wist ik dat er meer was. 

Ik zei tegen mezelf: “Patries iedere verandering begint bij jezelf dus hup wat ga jij er van maken zoals je zelf ook altijd zegt je hebt gemiddeld 80 jaar hier hoe geniet je volop van het leven en wat ga je bijdrage en achterlaten aan deze maatschappij?”🤩💪🏽


Pats! Laat ik al mijn ervaringen, inzichten, kennis, gaves, struggles eens bundelen en delen met jongeren; de toekomst. ✨


Daarom ben ik nu naast het creatief coachen en bedenker innovaties, pa(t)ssende branding en business modellen voor en met ondernemers ook bezig met een incubator voor jongeren. Zodat we ze de ruimte kunnen bieden, talenten kunnen ontwikkelen en ook echt gezien worden. Ik heb een plek, de kennis en de mensen zijn er, nu de scholen nog. (help jij mee?) We gaan er iets gigantisch tofs van maken! #Patsergedrag

 

Hoe en wat weet ik nog niet precies een volle sprong in het diepe vanuit m’n diepste cel/ziel en zaligheid, diep door al mn angsten en overtuigingen heen om op deze manier bij te kunnen dragen aan deze mooie wereld vol verbinding.💚🤩

Hoe mooi zou het zijn als we hiermee ook nog eens de combinatie kunnen maken met houten klompen.🙏🏽✨ To be continued..

Dit is trouwens niet zomaar een (erg) ambitieus “idee” dit is my way of life.


Nou ehmm dit is mijn perspectief op de wereld en wie ik daarop als pixel ben in het kort plus minus.

Ik noem me dan ook vaak student en vormgever van het leven, ik leer en creëer iedere dag, probeer me zo onbevangen als een kind te voelen (ja oké en soms zo te gedragen) ik draag daarom dan ook vaak een rugtas voor m’n jonge geest en oude ziel. Een bagage vol kennis, ervaring en gaves.

Het maken van een vertaalslag is waar ik helemaal op aan ga en mijn creativiteit ten volste voor in kan zetten.

 
Samen stappen zetten, zodat ook jij jouw creatieve pad kan ontdekken? Let’s klets! 

YIHAAAEEEE tot snel positieve Patser!!

 

Ayo, Pat(rie)s!

🤠✌🏽 
Sterrenbeelden: Zon: Boogschutter. Maan: Vissen. Asc: Kreeft. Yep water en vuur.
Donker en licht, Ying en Yan, ze noemen het ook wel balans op den duur.

Buro Pats! ® Zoetermeer | info@buropats.nl
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | © Copyright by Buro Pats!®