Creatiekracht

Creëren kun je leren. 

Ja creativiteit lekker zo’n breed begrip weer. 


Toen ik 8 was maakte ik graag 3D kaarten van die verjaardagskaarten ken je die nog? Lekker priegelen en knutselen heerlijk. Kon ik mijn perfectionisme ook weer heerlijk in kwijt. Toen ontdekte mijn oma dat en dat is wel handig een kleindochter die voor je voorraad verjaardagskaarten kan zorgen. Leuk! Ah fin voor de hele fiets- en rummikub clubjes mocht ik het ook maken en verkocht de kaarten voor een paar centjes aan oma’s in het bejaardentehuis. Schattig hé?! 


Toen ik 13 was begon ik met het schilderen van houten klompen een idee van mijn vader. Veel logo’s geschilderd waardoor ik mij af ging vragen hoe merken fans creëeren en waarom mensen met trots met een merk van iets anders willen rondlopen. 

Reclame psychologie! VET! Boeken gekocht over het onbewuste brein en psychologie.  Daarbij deed ik veel onderzoek naar creatieve mensen/beroemdheden en grote merken.


Nu, wat ben ik?! 32 jaar pff.. Na heel wat praktijkervaring en filosofische vraagstukken, onderzoek en vooral een berg zelfkennis help ik heel wat mensen met hun struggles en uitdagingen. 

 

– Vertaalslag maken naar die of dat genen(Collega,werknemer,partner,huisdier,kamerplant) waar je dan ook verbinding mee wilt maken.

– Omgaan met creativiteit, hooggevoeligheid, onbewuste patronen, zelfvertrouwen door middel van positiviteit. 

– Jouw missie vinden en gaan leven. 

– In rust en vertrouwen bij een objectieve buitenstaander even lekker je shit lozen en praktische handvatten mee krijgen om verder te kunnen ontwikkelen. 

– Met elkaar meer impact maken door meer verbinding met jezelf en daardoor andere en bewustzijn van jouw creatiekracht. 


Ja want voor iedere uitdaging is er een oplossing en dat is de kracht van creatie! 


Buro Pats! ® Zoetermeer | info@buropats.nl
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | © Copyright by Buro Pats!®