Out of the b(l)ocks

Out of the box. Ja die term ken je vast wel.
Buiten de lijntjes, verder dan de standaard hokjes, het ontstaan van de vetste dingen! Wij mensen willen vaak niet in een hokje geplaatst worden.


Maar weet je wat ik meerdere malen ondervonden heb als je de kaders weghaald, de regels verbreekt, het open laat. Dan willen zelfs diezelfde mensen graag kaders krijgen anders… ja anders is het zo “vaag”.

Mensen wat zijn we toch rare wezens en die Hollanders vooral we kunnen zo lekker zeuren hé. 


Maarrrr daarom is ontwikkeling zo iets moois! Iedereen jaja zelfs jij (nooit te oud om te leren hey!) kennen leren om buiten die kaders te gaan denken en unieke samenstellingen te creëren. Waardoor er altijd een weg is. Een weg die je soms niet ziet of wilt zien…Dus die blokken die jij (onbewust) voor jezelf hebt opgestapeld om muren te kunnen bouwen en jouw weg te versperren tot creatie, noem ik ook wel data. 

Die blokken zijn namelijk waardevol en kunnen we ipv wegversperringen ook inzetten om nieuwe wegen te creëren. yihaae! 


Misschien heb je ook wel eens van de term blockchain gehoord. Het zijn reeksen van schakels die je er in the cloud op en af kan zetten om nieuwe wegen te openen. Je kunt doorschakelen! En dat is wat we als ondernemer natuurlijk willen. 


Ook al heb je een goed team met creatieve ideeën je zit met z’n alle in hetzelfde potje waardoor je je eigen etiket niet kan lezen. Je bent vaak druk om brandjes te blussen binnen je team, het binnen halen van nieuwe klanten en nouja je kent het wel… de waan van je dag. Daar worden continue oplossingen/creativiteit van je gevraagd, top en lekker bezig!! Maarr eerlijk?! Tijd en inzicht van het totaal plaatje, tijd voor innovatie wat bij je organisatie pa(t)st?! Je kan erom vergaderen wat je wilt maar je rijd met datzelfde team op dezelfde weg met dezelfde wegversperringen. 


Nieuwe kansen, combinaties, producten/diensten, teamprocessen/productieprocessen en doelgroepen die zijn er al maar de kracht zit ‘m in het kunnen en durven voorbij de blokken te gaan en verder te creëren.


Goed ‘Out of the b(l)ocks’ dus! Dat zal leiden tot nieuwe geldstromen en/of meer plezier op en buiten de werkvloer.


Let’s (and learn) create new stuff! 🤠 Yihaaee

Liefs,Pat(rie)s!🌱🌳

Buro Pats! ® Zoetermeer | info@buropats.nl
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | © Copyright by Buro Pats!®